Lečo un maltas gaļas mērce makaroniem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārši un ātri pagatavojama lečo un maltās gaļas mērce makaroniem.

Katlā ieliek sviestu un apcep malto gaļu. No lečo izņem piparus un sagriež mazākos gabaliņos.

Lečo iemaisa apceptajā gaļā un pasautē 10 minūtes uz nelielas liesmas.

Makaronus liek uz šķīvja un pārlej ar mērci.

Iesūtīja: Seany

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form