Lēcu pastēte ar riekstiem un žāvētām plūmēm
Foto: Bonduelle
4.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
trešdaļa bundžas "Bonduelle" tvaicētu lēcu
trešdaļa bundžas "Bonduelle" tvaicētu lēcu
50 g
50 g valrieksti
valrieksti
7
7 žāvētas plūmes
žāvētas plūmes
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 sīpols
sīpols
1
1 citrons
citrons
3 ĒK
3 ĒK augu eļļa
augu eļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Brokastis
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Vai kādreiz ir nācies nobaudīt pastēti, kas nav no gaļas? Mūsdienu virtuvē veģetārās pastētes ieņem nozīmīgu vietu gandrīz katra labāka restorāna ēdienkartē. Bieži šie ēdieni var lepoties pat ar lielāku uzturvērtību un cilvēkam sniegto labumu. Īpaši tad, ja tā ir lēcu pastēte. Tā ir olbaltumvielām bagāta, turklāt aplaimos jūsu garšas kārpiņas ar valriekstu un žāvētu plūmju garšu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    1. Sakarsētā eļļā 2-3 minūtes cep pusgredzenos sagrieztus sīpolus, tad pievieno veselas žāvētas plūmes bez kauliņiem un veselas mizotas ķiploka daiviņas. Cep, līdz sīpoli ir gatavi.

    2. Blenderī sasmalcina riekstus, pievieno apceptos sīpolus, sāli, piparus un citrona sulu un visu vēlreiz sablendē. Pēc tam pieber lēcas un blendē maisījumu, līdz tas kļūst viendabīgs.

    3. Pastēte labi sader ar dārzeņiem.

    Starp citu, šo pastēti var izmantot gan kā atsevišķu ēdienu, gan kā pildījumu pīrādziņu pagatavošanai!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
    Lasi vēl
     

    Comment Form