Foto: Shutterstock
Lēta un ātri pagatavojama pupiņu zupa ekonomiskām ģimenes pusdienām.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 bundžas konservētu pupiņu4 kartupeļi3 ĒKtomātu pasta6 cīsiņi3 skābēti gurķi2 ķiploka daiviņas pēc garšassāls malti melnie pipari zaļumi

Sagatavošana

1

Liek katlā konservētas pupiņas, mazos kubiņos sagrieztus kartupeļus, tomātu mērci, pārlej ar ūdeni un vāra.

2

Pannā apcep ripiņās sagrieztus cīsiņus ar ķiplokiem, pievieno katliņa saturam.

3

Vāra zupu aptuveni 10 minūtes, līdz kartupeļi ir gatavi. Lej šķīvjos, pievieno kubiņos sagrieztus skābētos gurķus, pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz ar grauzdētas maizes šķēlēm.

Iesūtīja: red

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!