Li rudzu maizes recepte ar ķimenēm un medu.

Vispirms maisīšanas - raudzēšanas programma un pēc tam pilngraudu programmu ir 3:48.

Samaisīja ļoti labi - pie malām nelipa, garša mīklai laba.

Maizīti cepu 1,25 kg režīmā ar gaišu garozu. Sanāca - krāsa un garša - kā ķieģelītim. Struktūra - kā parastam rudzu maizes klaipiņam (ne tik poraina kā ķieģelītim veikalā).

*ķimenes 1 TK uzreiz un vēl - pie pēdējās maisīšanas.
*raugs (~12 g - Li receptē) - es izmantoju 1/3 daļu no presētā rauga 50 g gabaliņa, kuru vispirms uzbriedināju - izšķīdināju drusku siltā ūdenī.

Iesūtīja: Ilis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!