Foto: Shutterstock
Cepumu kūka 'Norīt mēli'- kad gaidām tā pavairāk viesus.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 20
2 kggaiša biksvīta cepumi500 mlsaldais krējums6 TKcukurs1.5 gab.vārīts iebiezinātais piens bundžā1.5 gab.Spilvas rīvētās dzērvenes ar cukuru burciņā svaigas zemenes saldētas ogas dzērvenes vasarā avenes mellenes (tikai ne kivi banānus citrusaugļus - sulojas) šokolāde

Sagatavošana

1

Saputo putukrējumu, liekot 6 TK cukura, lai nav ļoti salds, jo viss pārējais ir ļoti salds.

2

Biskvīta 1-mā kārta - iebiezinātais piens.

3

Biskvīta 2-rā kārta - dzērveņu ievārījums.

4

Biskvīta 2-rā kārta - bieza kārta putukrējuma.

5

Un sāk visu no jauna: 4-tā kārta - iebiezinātais piens; 5-tā kārta - dzērveņu ievārījums ; uz pēdējās 6-tās kārtas putukrējums.

6

Sānus apsmērēt ar putukrējumu, apkaisa ar rīvētu šokolādi vai citiem nopērkamiem dekoriem, pa virsu - zemenes, vai pēc izvēles.

7

Diennakti noturēt ledusskapī. Paēst ar šāda izmēra kūku pilnīgi noteikti var 20 cilvēki.

* želatīnu nelieku putukrējumam.

Iesūtīja: Marksa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!