
Cepumu kūka 'Norīt mēli'- kad gaidām tā pavairāk viesus.
Saputo putukrējumu, liekot 6 TK cukura, lai nav ļoti salds, jo viss pārējais ir ļoti salds.
Biskvīta 1-mā kārta - iebiezinātais piens.
Biskvīta 2-rā kārta - dzērveņu ievārījums.
Biskvīta 2-rā kārta - bieza kārta putukrējuma.
Un sāk visu no jauna: 4-tā kārta - iebiezinātais piens; 5-tā kārta - dzērveņu ievārījums ; uz pēdējās 6-tās kārtas putukrējums.
Sānus apsmērēt ar putukrējumu, apkaisa ar rīvētu šokolādi vai citiem nopērkamiem dekoriem, pa virsu - zemenes, vai pēc izvēles.
Diennakti noturēt ledusskapī. Paēst ar šāda izmēra kūku pilnīgi noteikti var 20 cilvēki.
* želatīnu nelieku putukrējumam.
Iesūtīja: Marksa