Foto: Shutterstock
Laša pīrāgs - izcilai pusdienu vai vakariņu maltītei.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgkārtainā sviesta mīkla500 gsvaiga laša fileja6 gab.tomāti10 gab.vārītas olas majonēze sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Cepamo veidni ietauko. Izveltnē plānā kārtā mīklu un izkārto cepamā veidnē. Pārklāj ar majonēzi, kārto ripās sagrieztus tomātus, uzkaisa sāli un piparus.

2

Pa virsu liek laša šķēlītes un pārkaisa nedaudz sāli.

3

Uzrīvē virsū vārītas olas un nedaudz pārliek majonēzi (var arī to majonēzi pa virsu nelikt).

4

Izrullē otru plānu kārtu mīklas, pārklāj visam pāri un saspiež pīrāga malas, lai labumi paliek pīrāgā.

5

Pārsmērē olu un liek 200 grādos izkarsētā krāsnī (~20 minūtes pirms cepšanas). Cep 35-40 minūtes, kamēr visa gaiši brūna.

Iesūtīja: DaceP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!