Lieldienu kēkss
Foto: Shutterstock
12 porcijas 
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Svētkiem par godu - Lieldienu kēkss.

Samaisa pienu ar miltiem un uzvāra, tad maisot atdzesē, kamēr masa ir auksta un gluda.

Tad pieliek raugu, un liek siltumā uzrūgt.

Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, atsevišķi saputo baltumus un pieliek uzrūgušajai masai.

Pievieno pēc vajadzības sāli un miltus, kausētu sviestu un citrona miziņas.

Masu labi samaisa, cepamo formu izsmērē ar sviestu un liek tur gatavo masu un ļauj uzrūgt.

Cep vienu stundu krāsnī mērenā temperatūrā, aukstu izņem no formas un pasniedz uz galda.

Dekorēšanai var izmantot putukrējumu, augļus.

Iesūtīja: Elitiņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form