Tasty
0 0
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
40 g
40 g raugs
raugs
50 g
50 g cukurs
cukurs
500 g
500 g milti
milti
200 ml
200 ml piens
piens
1 gab.
1 gab. ola
ola
100 g
100 g sviests
sviests
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Kliņģeri
  • Pasaules Virtuve
  • Lieldienu vainags no mīklas gliemezīšiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Raugam uzber 2 ĒK cukura un maisa, līdz raugs izkusis.

    Pienu uzsilda, pievieno atlikušo cukuru, olu, raugu un samaisa, tad pievieno miltus un izkausētu sviestu, samaisa.

    Raudzē siltā vietā 30 minūtes, tad atkal mīklu samaisa.

    Mīklu sadala 7 daļās, katru daļu izstiepj 20 cm garumā un saritina kā gliemezīti.


    Uz cepamās formas izklāj cepamo papīru, liek virsū gliemezīšus, tā lai veidotu vainagu.

    Cep 180*C 30 minūtes un atdzesē.

    Dekorē ar rožu lapiņām, krāsotām lieldienu olām un pūdercukuru.

    Iesūtīja:
    Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form