Lieldienu vainags no mīklas gliemezīšiem.

Raugam uzber 2 ĒK cukura un maisa, līdz raugs izkusis.

Pienu uzsilda, pievieno atlikušo cukuru, olu, raugu un samaisa, tad pievieno miltus un izkausētu sviestu, samaisa.

Raudzē siltā vietā 30 minūtes, tad atkal mīklu samaisa.

Mīklu sadala 7 daļās, katru daļu izstiepj 20 cm garumā un saritina kā gliemezīti.


Uz cepamās formas izklāj cepamo papīru, liek virsū gliemezīšus, tā lai veidotu vainagu.

Cep 180*C 30 minūtes un atdzesē.

Dekorē ar rožu lapiņām, krāsotām lieldienu olām un pūdercukuru.

Iesūtīja:
Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!