50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
200 gtumšā šokolāde100 gpiena šokolāde4 gab.olas250 gsviests50 gkakao140 gmilti400 gbrūnais cukurs200 gsvaigas avenes
Sagatavošana
1
Dziļā pannā liek gabaliņos salauztu šokolādi, sviestu un cukuru. Uz lēnas uguns karsē, laiku pa laikam apmaisot ar koka karoti, līdz viss izkusis.
2
Kausētajā šokolādes masā pa vienai iekuļ olas.
3
Iesijā masā miltus un kakao, visu iemaisa.
4
Mīklā iemaisa arī pusi aveņu – tas nekas, ka ogas izjuks, tā jābūt!
5
Lej mīklu cepamtraukā un pāri kārto atlikušās avenes.
6
Liek sakarsētajā krāsnī un cep 30 minūtes. Ja grib stingrāku braunija struktūru, tad patur krāsnī piecas minūtes ilgāk.
7
Pirms griešanas atdzesē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit