Lieliskais brūnītis ar avenēm
Foto: DELFI
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
100 g
100 g piena šokolāde
piena šokolāde
250 g
250 g sviests
sviests
50 g
50 g kakao
kakao
140 g
140 g milti
milti
400 g
400 g brūnais cukurs
brūnais cukurs
200 g
200 g svaigas avenes
svaigas avenes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Plātsmaizes
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Nedaudz pufīgs, nedaudz kraukšķīgs, bet avenes brauniju padara vēl kārdinošāku. Cep dubultporciju, jo pazūd no šķīvja vienā acumirklī!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma


    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Cepamtrauku (20x30 cm) izklāj ar cepampapīru.

    Dziļā pannā liek gabaliņos salauztu šokolādi, sviestu un cukuru. Uz lēnas uguns karsē, laiku pa laikam apmaisot ar koka karoti, līdz viss izkusis.

    Kausētajā šokolādes masā pa vienai iekuļ olas.

    Iesijā masā miltus un kakao, visu iemaisa.

    Mīklā iemaisa arī pusi aveņu – tas nekas, ka ogas izjuks, tā jābūt!

    Lej mīklu cepamtraukā un pāri kārto atlikušās avenes.

    Liek sakarsētajā krāsnī un cep 30 minūtes. Ja grib stingrāku braunija struktūru, tad patur krāsnī piecas minūtes ilgāk.

    Pirms griešanas atdzesē.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.