Mājās gatavots liellopa burgers
Foto: DELFI
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Mājas ēdiena burvība ir tajā, ka pats ļoti labi zini, kādi produkti izmantoti, kā arī vari pieregulēt garšas, sev tīkamāko izceļot, bet tos produktus, kas ne pārāk garšo, neizmantot vispār, tādējādi veidojot savas receptes. Šajā receptē galvenais uzsvars ir uz kvalitatīvu liellopa gaļu un aso mērci, kas sajaukta pašu virtuvē. Pagatavo jau šajās brīvdienās un baudi ar kraukšķīgiem kartupeļu frī salmiņiem!

Gaļai pievieno sāli, piparus un visu kārtīgi samīca.

Masu sadala četrās vienādās daļās, no katras veido burgera kotleti, liek uz ar cepampapīru izklātas cepamās pannas un iepriekš uzkarsētā krāsnī cep grila režīmā 200 grādos 20 minūtes. Pēc šī laika burgeru kotletes apgriež uz otru pusi un cep vēl 20-25 minūtes.

Kamēr gaļa cepas, sagatavo pārējās burgera sastāvdaļas. Lai pagatavotu mērci, bļodiņā sajauc tomātu pastu, Tabasko mērci, sāli, piparus un smalki sakapātus zaļumus.

Burgermaizītes pārgriež uz pusēm un liek krāsnī apgrauzdēties.

Ķeras pie burgeru būvēšanas: uz siltās maizītes liek salātlapu, mērci, gaļu, gurķu, tomātu un sīpolu šķēles, kā arī sieru. Visu noslēdz ar otru maizītes pusi.

Tāpat pagatavo pārējos burgerus un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form