120Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
30 geļļa100 gsīpoli400 gliellopa gaļa (mīkstums) sāls malti melnie pipari10 gmilti buljons ĒKkonsevēti zaļie zirnīši20 gspeķis30 gtauki grīsi40 gcietais siers
Sagatavošana
1
Smalki sagrieztus sīpolus apcep zeltainus, pieliek gaļas gabaliņus, pieber sāli, piparus, uzlej ūdeni un sautē.
2
Kad ūdens iztvaikojis, taukus sajauc ar miltiem, apcep, pielej buljonu vai ūdeni, izmaisa, pievieno gaļai un zem vāka uz nelielas liesmas sautē gatavu - aptuveni 1.5-2 stundas.
3
Gatavam gulašam pieliek pusi konservēto zirnīšu un saceptu speķi. Rīsus novāra, samaisa ar otru daļu zaļo zirnīšu un uzkarsē.
4
Ar formiņu rīsus ieliek trauka vidū, apkārt kārto gaļu, pārlej ar šķidrumu. Visu pārkaisa ar smalki sarīvētu cieto sieru.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit