Liellopa gaļas sautējums ar ķirbi un garam masala
Foto: Vida Press
4.0000 4
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 ĒK
1 ĒK augu eļļa
augu eļļa
1
1 sīpols, nomizots un sagriezts
sīpols, nomizots un sagriezts
1
1 sakapāta ķiploka daiviņa
sakapāta ķiploka daiviņa
1 ĒK
1 ĒK karija pulveris
karija pulveris
1/2 - 1 TK
1/2 - 1 TK garam masala garšviela
garam masala garšviela
200 g
200 g liellopa muguras gabals bez taukuma un skrimšļiem, sagriezts kubiņos
liellopa muguras gabals bez taukuma un skrimšļiem, sagriezts kubiņos
1/2
1/2 liellopa buljona kubiņš
liellopa buljona kubiņš
150-200 g
150-200 g ķirbis
ķirbis
2
2 lieli, daiviņās sagriezti tomāti
lieli, daiviņās sagriezti tomāti
pēc garšas
pēc garšas svaigs koriandrs
svaigs koriandrs
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ķirbju laiks klāt! Ja domā, kā pārstrādāt pašu vai lauku radu dārzā nobriedušo milzu ogu, un garšo karijs, šī ir recepte, kas jāizmēģina! Vēl gardāks būs, ja izmantosi sviesta ķirbi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavošana:

    1. Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sīpolus un cep 5 minūtes, līdz tie kļūst mīksti un zeltaini brūni. Pievieno ķiplokus un visu cep vēl pāris minūtes uz lēnas uguns.

    2. Pievieno garšvielas un liellopa gaļas kubiņus un cep 2 – 3 minūtes, līdz gaļa no visām pusēm apcepusies brūna. Gaļu izņem no pannas un apklātu noliek malā.

    3. Sīpolu, ķiploku un garšvielu maisījumam pievieno sadrupinātu buljona kubiņu, kubiņos sagrieztu ķirbi, pusi no tomātu daiviņām un 150ml karsta ūdens. Visu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, uzliek vāku, samazina uguns liesmu un atstāj vārīties 20 minūtes, līdz ķirbis kļuvis mīksts. Ieliek liellopa gaļu atpakaļ pannā un visu cep 5 minūtes. Iemaisa atlikušās tomātu daiviņas un pievieno koriandru, ja nepieciešams. Pasniedz ar grauzdētu maizi vai rīsiem.

    Padoms: Svaigu tomātu vietā var izmantot konservētus tomātus bez sulas.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form