Foto: Shutterstock
Viltotais zaķis gards gan karsts ar piedevām, gan auksts uz maizes.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
200 gliellopa gaļa žāvēts speķis6 šķēlesbaltmaize1 gab.sīpols maltie pipari rīvmaize sviests vai margarīns5 gkartupeļu milti

Sagatavošana

1

Liellopu gaļu un izmērcētu baltmaizi divas reizes samaļ, pievieno apceptus sīpolus, kartupeļu cieti, sāli, piparus un labi samaisa.

2

Pēc tam pievieno sīki sagrieztu speķi un izmaisa. No sagatavotās masas ar ūdenī samitrinātām rokām izveido klaipiņu, apviļā rīvmaizē, liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnganu.

3

Tad uz pannas uzlej nedaudz verdoša ūdens vai buljona un cepšanu turpina, klaipiņu pa reizei pārziežot ar izkausētu sviestu vai margarīnu.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!