Liellopa steiks ar rozmarīnu un grilētiem dārzeņiem
Foto: Aikāgaršo
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sulīgs steiks un svaigi grilēti dārzeņi veido maltīti, no kuras atteikties nebūs spējīgs neviens gaļas mīļotājs!

Pagatavošana:

Marinē liellopa steiku – pārkaisi ar pipariem, rīvētu ķiploku, svaigu rozmarīnu un apslaki ar olīveļļu.
Notīri dārzeņus, sagriez vidēji lielās šķēlēs, lai liekot uz grila tie nesadegtu un pēc gatavošanas būtu sulīgi.
Dārzeņus apslaki ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas, pievieno sāli ar zaļumiem;
Uz sakarsēta grila cep gaļu.
Kad gaļa gatava, pievieno sāli.
Liec uz grila arī dārzeņus. Grilē, regulāri apgrozot.
Liellopu steiku pasniedz siltu kopā ar grilētiem dārzeņiem.

Comment Form