40Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gliellopa fileja2 gab.tomāti2 gab.sīpoli125 gab.šampinjoni2 gab.marinēti gurķi2 ĒKkausēts sviests1 TKcitronu sula1 TKsinepes sāls malti melnie pipari2 ĒKsviests250 gskābs krējums vai saldais krējums
Sagatavošana
1
Nomazgātu un nosusinātu fileju sagriež strēmelēs.
2
Plaucētus tomātus (tomātus aplej ar verdošu ūdeni un noņem miziņu) sagriež kubiņos. Sīpolus, gurķus un šampinjonus sīki sagriež.
3
Kausētā, sakarsētā sviestā ātri apcep gaļu. Tad gaļu notecina un notecējušo sulu ielej atpakaļ pannā. Pievieno citronu sulu, sinepes, tomātus, sīpolus un visu vēl nedaudz pasautē. Tad pieliek sāli un piparus.
4
Šampinjonus cep sviestā 2–3 min. Tad tos kopā ar gurķiem liek no uguns noņemtā mērcē. Iemaisa krējumu un ļauj mērcei ievilkties. Gaļas strēmeles ieliek mērcē pašās beigās.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit