Liellopa tartars ar dīgstiem
Foto: Publicitātes foto
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g liellopa fileja vai karbonāde
liellopa fileja vai karbonāde
MARINĀDEI
1
1 šalotes sīpols
šalotes sīpols
4
4 kornišoni (mazi marinētie gurķīši)
kornišoni (mazi marinētie gurķīši)
10
10 mazie kaperi
mazie kaperi
1 ĒK
1 ĒK Vusteras mērce
Vusteras mērce
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
1/2 TK
1/2 TK malti melnie pipari
malti melnie pipari
1 ĒK
1 ĒK kapāti pētersīļi
kapāti pētersīļi
1 ĒK
1 ĒK šrirača (sarkano piparu mērce)
šrirača (sarkano piparu mērce)
PASNIEGŠANAI
60 g
60 g rukolas dīgsti
rukolas dīgsti
2
2 olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
4
4 plānas, grauzdētas maizes šķēles
plānas, grauzdētas maizes šķēles
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Helovīna ēdieni
  • Lieldienu receptes
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Gaļas uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Svētdiena ir īstā nedēļas diena, kad pirms gaidāmā darba cēliena sevi palutināt ar kādu īpaši gardu delikatesi, piemēram, liellopa gaļas tartaru. "Lai tartars izdotos, jāņem vērā viens būtisks priekšnoteikums – gaļai jābūt kvalitatīvai un svaigai," skaidro šefpavārs, "Rimi" gardēdis Normunds Baranovskis.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liellopa gaļu attīra no cīpslām un pēc iespējas smalkāk sakapā ar nazi

    Gatavo marinādi. Sakapā sīpolus, kaperus, kornišonus un pētersīļus, pievieno tiem šriraču un Vusteras mērci, sāli un piparus.

    Tartara marinādi pievieno gaļai un iemaisa.

    Pasniedz ar grauzdētu maizi, rukolas dīgstiem un svaigu olas dzeltenumu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form