Liellopa tartars ar dīgstiem
Foto: Publicitātes foto
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Svētdiena ir īstā nedēļas diena, kad pirms gaidāmā darba cēliena sevi palutināt ar kādu īpaši gardu delikatesi, piemēram, liellopa gaļas tartaru. "Lai tartars izdotos, jāņem vērā viens būtisks priekšnoteikums – gaļai jābūt kvalitatīvai un svaigai," skaidro šefpavārs, "Rimi" gardēdis Normunds Baranovskis.

Liellopa gaļu attīra no cīpslām un pēc iespējas smalkāk sakapā ar nazi

Gatavo marinādi. Sakapā sīpolus, kaperus, kornišonus un pētersīļus, pievieno tiem šriraču un Vusteras mērci, sāli un piparus.

Tartara marinādi pievieno gaļai un iemaisa.

Pasniedz ar grauzdētu maizi, rukolas dīgstiem un svaigu olas dzeltenumu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form