Liellopu gaļa ar vīnu un āboliem portugāļu gaumē
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Liellopu gaļa portugāļu gaumē visgardāk pasniedzot kopā ar rīsiem.

Gaļu sagriež kubiņos un aplej ar sarkanvīnu, kas jau iepriekš savārīts ar garšvielām. Vismaz uz stundu novieto ledusskapī.

Eļļā apcep burkānus, sagrieztus sīpolus, tomātus (vai 1 EK tomātu pastas) un nomizotus, sagrieztus ābolus. Visu kārtīgi apbrūnina. To liek sautējamā katliņā, pievieno tam gaļu kopā ar vīnu un garšvielām. Pievieno sāli.

Sautē kamēr gaļa kļūst mīksta. Kad gaļa gatava, izņem veselās garšvielas, pēc vajadzības var pieliet ūdeni.

Iesūtīja: XP

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form