Foto: Shutterstock
Liellopu gaļa portugāļu gaumē visgardāk pasniedzot kopā ar rīsiem.
120Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
750 gliellopa gaļa200 mlsarkanvīns1 TKkanēlis10 gab.piparu graudi4 gab.krustnagliņas šķipsnaraudene3 gab.sīpoli3 gab.tomāti gab.burkāni2 gab.āboli sāls

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež kubiņos un aplej ar sarkanvīnu, kas jau iepriekš savārīts ar garšvielām. Vismaz uz stundu novieto ledusskapī.

2

Eļļā apcep burkānus, sagrieztus sīpolus, tomātus (vai 1 EK tomātu pastas) un nomizotus, sagrieztus ābolus. Visu kārtīgi apbrūnina. To liek sautējamā katliņā, pievieno tam gaļu kopā ar vīnu un garšvielām. Pievieno sāli.

3

Sautē kamēr gaļa kļūst mīksta. Kad gaļa gatava, izņem veselās garšvielas, pēc vajadzības var pieliet ūdeni.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!