Liellopu gaļas čili
Foto: Vida Press
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja maltās gaļas mērce jau ir gatava un noglabāta ledusskapī, tad, izmantojot konservētās pupiņas, čili varēsi pagatavot ļoti ātri. Ja mērce noglabāta saldētavā, tad pa nakti izņem to atlaisties. Piedāvājam izmantot liellopu maltās gaļas mērci ar šampinjoniem, kuras recepti vari izlasīt šeit.

Pagatavo maltās gaļas mērci vai sasilda jau gatavu mērci. Pievieno šokolādi, pēc garšas čili mērci, izmaisa.

Pupas ielej caurdurī un noskalo, pievieno karstai gaļas mērcei. Uzmanīgi izmaisa, uzvāra. Čili vari pasniegt ar vārītiem rīsiem vai arī ar skābu krējumu un rīvētu pikantu sieru.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form