Foto: Vida Press

Ja maltās gaļas mērce jau ir gatava un noglabāta ledusskapī, tad, izmantojot konservētās pupiņas, čili varēsi pagatavot ļoti ātri. Ja mērce noglabāta saldētavā, tad pa nakti izņem to atlaisties. Piedāvājam izmantot liellopu maltās gaļas mērci ar šampinjoniem, kuras recepti vari izlasīt šeit.

15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gkonservētas sarkanās pupiņas maltās gaļas mērce (4 porcijām)1.5 ĒKčili mērce2 gabaliņi tumšā šokolāde vārīti rīsi (pasniegšanai)

Sagatavošana

1

Pagatavo maltās gaļas mērci vai sasilda jau gatavu mērci. Pievieno šokolādi, pēc garšas čili mērci, izmaisa.

2

Pupas ielej caurdurī un noskalo, pievieno karstai gaļas mērcei. Uzmanīgi izmaisa, uzvāra. Čili vari pasniegt ar vārītiem rīsiem vai arī ar skābu krējumu un rīvētu pikantu sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!