Liellopu gaļas čili
Foto: Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g konservētas sarkanās pupiņas
konservētas sarkanās pupiņas
 
maltās gaļas mērce (4 porcijām)
maltās gaļas mērce (4 porcijām)
1-2 ĒK
1-2 ĒK čili mērce
čili mērce
2
2 gabaliņi tumšā šokolāde
gabaliņi tumšā šokolāde
 
vārīti rīsi (pasniegšanai)
vārīti rīsi (pasniegšanai)
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja maltās gaļas mērce jau ir gatava un noglabāta ledusskapī, tad, izmantojot konservētās pupiņas, čili varēsi pagatavot ļoti ātri. Ja mērce noglabāta saldētavā, tad pa nakti izņem to atlaisties. Piedāvājam izmantot liellopu maltās gaļas mērci ar šampinjoniem, kuras recepti vari izlasīt šeit.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavo maltās gaļas mērci vai sasilda jau gatavu mērci. Pievieno šokolādi, pēc garšas čili mērci, izmaisa.

    Pupas ielej caurdurī un noskalo, pievieno karstai gaļas mērcei. Uzmanīgi izmaisa, uzvāra. Čili vari pasniegt ar vārītiem rīsiem vai arī ar skābu krējumu un rīvētu pikantu sieru.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form