Foto: Shutterstock
Liellopu gaļas rulete būs garda gaļas uzkoda.
120Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 18
1 kgliellopa muguras daļa100 gsēnes100 gsīpoli100 gburkāni100 gsiers15 gbalzamiko etiķis15 gpētersīļi5 goregano jeb raudene2 gab.ķiploki daiviņas1 gab.citrona sula

Sagatavošana

1

Dārzeņus un sēnes sagriež, pārlej ar 300 ml ūdens, kam pievienota viena citrona sula, balzametiķis, garšvielas, un liek sautēties.

2

Gaļu sagriež horizontāli visā gabala garumā aptuveni cm biezuma šķēlēs.

3

Izsautētos dārzeņus un sieru liek uz gaļas šķēles, sarullē un sautē tajā pašā buljonā pusotru stundu.

4

Ja vēlas, lai rulete ir skaisti brūna, to pēc sautēšanas var pārmērēt ar balzametiķi un apcept cepeškrāsnī.

5

Atdzesē un griež šķēlēs.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!