Liellopu gaļas rulete ar sēnēm uzkodu galdam
Foto: Shutterstock
3.5000 2
18 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg liellopa muguras daļa
liellopa muguras daļa
100 g
100 g sēnes
sēnes
100 g
100 g sīpoli
sīpoli
100 g
100 g burkāni
burkāni
100 g
100 g siers
siers
15 g
15 g balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
15 g
15 g pētersīļi
pētersīļi
5 g
5 g oregano jeb raudene
oregano jeb raudene
2 gab.
2 gab. ķiploki daiviņas
ķiploki daiviņas
1 gab.
1 gab. citrona sula
citrona sula
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Gaļas uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Liellopu gaļas rulete būs garda gaļas uzkoda.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Dārzeņus un sēnes sagriež, pārlej ar 300 ml ūdens, kam pievienota viena citrona sula, balzametiķis, garšvielas, un liek sautēties.

    Gaļu sagriež horizontāli visā gabala garumā aptuveni cm biezuma šķēlēs.

    Izsautētos dārzeņus un sieru liek uz gaļas šķēles, sarullē un sautē tajā pašā buljonā pusotru stundu.

    Ja vēlas, lai rulete ir skaisti brūna, to pēc sautēšanas var pārmērēt ar balzametiķi un apcept cepeškrāsnī.

    Atdzesē un griež šķēlēs.

    Iesūtīja: VecPoga

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form