1 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Liellopu gaļas ruletes ar mango un sarkanvīna mērci.

Gaļu sagrieziet plānās šķēlēs, kārtīgi paklapējiet. Salieciet tā lai viena mala, aizlipinās aiz otras, apberiet ar garšvielām. Uz gaļas uzlieciet notīrīta mango šķēles sautējiet.

Apcepiet ruleti sviestā un karsējiet cepeškrāsnī.

Sagrieziet šķēlēs.

No olu, piena, sāls un sakapātu zaļumu maisījuma pagatavojiet omleti, izgrieziet no tās ar lāsītes ar formiņām.

Mērcei apcepiet uz sausas pannas cukuru, pielejiet vīnu, apmaisot, uzvāriet līdz viss sabiezē.

Pirms pasniegšanas centrā šķīvim ielikt salātu lapas, dilles un pētersīli, pieberiet sāli un olīveļļu. Apkārt aplieciet omleti, uz tiem ruletes šķēles. Noformējiet ar mērci.

Iesūtīja: Anda

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form