Liellopu gaļas ruletes ar mango un sarkanvīna mērci.

Gaļu sagrieziet plānās šķēlēs, kārtīgi paklapējiet. Salieciet tā lai viena mala, aizlipinās aiz otras, apberiet ar garšvielām. Uz gaļas uzlieciet notīrīta mango šķēles sautējiet.

Apcepiet ruleti sviestā un karsējiet cepeškrāsnī.

Sagrieziet šķēlēs.

No olu, piena, sāls un sakapātu zaļumu maisījuma pagatavojiet omleti, izgrieziet no tās ar lāsītes ar formiņām.

Mērcei apcepiet uz sausas pannas cukuru, pielejiet vīnu, apmaisot, uzvāriet līdz viss sabiezē.

Pirms pasniegšanas centrā šķīvim ielikt salātu lapas, dilles un pētersīli, pieberiet sāli un olīveļļu. Apkārt aplieciet omleti, uz tiem ruletes šķēles. Noformējiet ar mērci.

Iesūtīja: Anda

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!