Liellopu gaļas sacepums mednieku gaumē
Foto: Shutterstock
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Liellopu gaļas sacepumu mednieku gaumē pasniedz garnējot ar ceptām sēnēm, brūklenēm, zaļumu zariņiem, ceptiem ciedru riekstiem.

Gaļu sagriezt porciju gabalos un marinēt 1 stundu vīnā, pieliekot sāli, piparus, timiānu un pētersīli.

Dzeltenumus, sāli, piparus, sasmalcinātus riekstus apmaisiet.

Marinēto gaļu apsmērēt ar olu - riekstu maisījumu un apcept eļļā, tad apcept cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Anda

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form