Foto: Shutterstock
Liellopu gaļas sacepumu mednieku gaumē pasniedz garnējot ar ceptām sēnēm, brūklenēm, zaļumu zariņiem, ceptiem ciedru riekstiem.
90Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
500 gliellopa gaļa4 ĒKsausais sarkanvīns1.5 ĒKsausais timiāns0.5 ĒKsakapāti pētersīļi2 gab.olas dzeltenumis0.33 glāzelazdu rieksti1 ĒKeļļa malti melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Gaļu sagriezt porciju gabalos un marinēt 1 stundu vīnā, pieliekot sāli, piparus, timiānu un pētersīli.

2

Dzeltenumus, sāli, piparus, sasmalcinātus riekstus apmaisiet.

3

Marinēto gaļu apsmērēt ar olu - riekstu maisījumu un apcept eļļā, tad apcept cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Anda

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!