Liepziedu tējā marinēts cūkgaļas šašliks ar medu un citronu sulu
Foto: Publicitātes foto
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg cūkgaļas kakla karbonāde
cūkgaļas kakla karbonāde
2 saujas
2 saujas liepziedu tēja
liepziedu tēja
1
1 citrons (izspiesta sula)
citrons (izspiesta sula)
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Šašliks un citi grila ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Aromātisko liepziedu tēju var ne tikai malkot, lai sasildītos, bet arī izmantot šašlika marinēšanai. Recepti piedāvā pavārs Renārs Purmalis.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liepziedu tēju liek traukā, kur marinēs šašliku, un aplej ar karstu ūdeni. Ļauj, lai tēja kārtīgi ievelkas un atdziest.

    Atdzisušajā tējā liek mazos gabalos sagrieztu cūkgaļu, marinādei pievieno medu un citronu sulu. Atstāj pa nakti ievilkties.

    Sāli klāt liek tikai cepot, jo tas no gaļas izvelk lielu daļu ūdens, gaļu padarot sausāku.

    Cūkgaļu dur uz iesmiem un cep uz karstām restēm, kamēr gaļa gatava.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form