Liepziedu tējā marinēts cūkgaļas šašliks ar medu un citronu sulu
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Aromātisko liepziedu tēju var ne tikai malkot, lai sasildītos, bet arī izmantot šašlika marinēšanai. Recepti piedāvā pavārs Renārs Purmalis.

Liepziedu tēju liek traukā, kur marinēs šašliku, un aplej ar karstu ūdeni. Ļauj, lai tēja kārtīgi ievelkas un atdziest.

Atdzisušajā tējā liek mazos gabalos sagrieztu cūkgaļu, marinādei pievieno medu un citronu sulu. Atstāj pa nakti ievilkties.

Sāli klāt liek tikai cepot, jo tas no gaļas izvelk lielu daļu ūdens, gaļu padarot sausāku.

Cūkgaļu dur uz iesmiem un cep uz karstām restēm, kamēr gaļa gatava.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form