Foto: Shutterstock
Liesa un diētiska kūka vai plātsmaize tiem, kas piedomā par svaru. Tiem kas nepiedomā - papildinātais variants.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
1 lpaniņas1 gab.paciņa cepamais pulveris2 gab.paciņas vaniļas cukurs4 ĒKcukurs milti āboli PĀRKAISĪŠANAI: cukurs kanēlis

Sagatavošana

1

Paniņas, cepamo pulveri, vaniļas cukuru un cukuru samaisa.

2

Mīklā iemaisa miltus, tik daudz, lai mīkla sanāk skāba krējuma konsistencē.

3

Mīklu izlej uz plāts vai ar cepamo papīru izklātā veidnē, uzber smalki sagrieztus ābolus (mana mamma tos pat nemizo un saka - lai vēderam tiek klāt pie kūkas arī darbs, ko mizas pārstrādāt - mazāk ies labumā) un pārkaisa ar nelielu daudzumu cukura un kanēļa.

Sanāk tāda kā cepeškrāsnī cepta pankūka ar āboliem - pietiekami garšīga, ja patur prātā, ka kaloriju ļoti maz. Es mīklai vēl lieku klāt divas olas un 2 paciņas vaniļas pudiņa pulvera. Arī cukura daudzumu palielinu - lieku apmēram 8-10 ĒK cukura.

Iesūtīja: Hugoldiine

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!