30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
1 lpaniņas1 gab.paciņa cepamais pulveris2 gab.paciņas vaniļas cukurs4 ĒKcukurs milti āboli PĀRKAISĪŠANAI: cukurs kanēlis
Sagatavošana
1
Paniņas, cepamo pulveri, vaniļas cukuru un cukuru samaisa.
2
Mīklā iemaisa miltus, tik daudz, lai mīkla sanāk skāba krējuma konsistencē.
3
Mīklu izlej uz plāts vai ar cepamo papīru izklātā veidnē, uzber smalki sagrieztus ābolus (mana mamma tos pat nemizo un saka - lai vēderam tiek klāt pie kūkas arī darbs, ko mizas pārstrādāt - mazāk ies labumā) un pārkaisa ar nelielu daudzumu cukura un kanēļa.
Sanāk tāda kā cepeškrāsnī cepta pankūka ar āboliem - pietiekami garšīga, ja patur prātā, ka kaloriju ļoti maz. Es mīklai vēl lieku klāt divas olas un 2 paciņas vaniļas pudiņa pulvera. Arī cukura daudzumu palielinu - lieku apmēram 8-10 ĒK cukura.
Iesūtīja: Hugoldiine
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit