Liesais kabaču-tomātu sautējums ar adžiku – gatavs 15 minūtēs
Foto: DELFI
3.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
2
2 nelieli kabači
nelieli kabači
5
5 tomāti
tomāti
1
1 sīpols
sīpols
1/2 TK
1/2 TK cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
1 ĒK
1 ĒK adžika
adžika
pēc garšas
pēc garšas zaļumi
zaļumi
pēc garšas
pēc garšas sezama sēklas
sezama sēklas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kamēr pannā uzkarst lāsīte eļļas, veikli sagriez dārzeņus gabalos. Tad atliks tikai tos strauji apcept, pikantumam pievienot adžiku un jau pavisam drīz varēsi mieloties ar garšīgu sautējumu, kas nekaitēs arī slaidajai līnijai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabačus sagriež ripās, tomātus – lielās daivās. Sīpolu nomizo un sagriež palielos kubiņos.

    Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolu, pēc 2-3 minūtēm pievieno kabačus, tomātus, sāli, cukuru, apmaisa un cep vēl 2 minūtes. Tad iemaisa adžiku, uzliek pannai vāku un sautē 4-5 minūtes.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem un sezama sēkliņām.

    Liesais kabaču-tomātu sautējums ar adžiku – gatavs 15 minūtēs
    Foto: DELFI

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form