Liesais kabaču-tomātu sautējums ar adžiku – gatavs 15 minūtēs
Foto: DELFI
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kamēr pannā uzkarst lāsīte eļļas, veikli sagriez dārzeņus gabalos. Tad atliks tikai tos strauji apcept, pikantumam pievienot adžiku un jau pavisam drīz varēsi mieloties ar garšīgu sautējumu, kas nekaitēs arī slaidajai līnijai.

Kabačus sagriež ripās, tomātus – lielās daivās. Sīpolu nomizo un sagriež palielos kubiņos.

Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolu, pēc 2-3 minūtēm pievieno kabačus, tomātus, sāli, cukuru, apmaisa un cep vēl 2 minūtes. Tad iemaisa adžiku, uzliek pannai vāku un sautē 4-5 minūtes.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem un sezama sēkliņām.

Liesais kabaču-tomātu sautējums ar adžiku – gatavs 15 minūtēs
Foto: DELFI

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form