Foto: DELFI
Kamēr pannā uzkarst lāsīte eļļas, veikli sagriez dārzeņus gabalos. Tad atliks tikai tos strauji apcept, pikantumam pievienot adžiku un jau pavisam drīz varēsi mieloties ar garšīgu sautējumu, kas nekaitēs arī slaidajai līnijai.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 ĒKolīveļļa2 nelieli kabači5 tomāti1 sīpols0.5 TKcukurs pēc garšassāls1 ĒKadžika pēc garšaszaļumi pēc garšassezama sēklas

Sagatavošana

1

Kabačus sagriež ripās, tomātus – lielās daivās. Sīpolu nomizo un sagriež palielos kubiņos.

2

Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolu, pēc 2-3 minūtēm pievieno kabačus, tomātus, sāli, cukuru, apmaisa un cep vēl 2 minūtes. Tad iemaisa adžiku, uzliek pannai vāku un sautē 4-5 minūtes.

3

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem un sezama sēkliņām.

Foto: DELFI

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!