Liesās vistas un kabaču kotletes cepeškrāsnī
Foto: Shutterstock
2.2000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg vistas vai tītara maltā gaļa
vistas vai tītara maltā gaļa
1
1 kabacis (vidēji liels)
kabacis (vidēji liels)
3-4
3-4 kiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi
kiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi
1
1 ola
ola
 
dilles, sakapātas
dilles, sakapātas
pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari
1/4 TK
1/4 TK soda
soda
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Supersulīgas un bez liekām kalorijām - tieši tādas ir šīs gardās vistas un kabaču kotletes! Tās gatavojot, varēsi iztikt bez liekām taukvielām, piedūmotas virtuves un pannas vaktēšanas. Ideāla recepte tavai vasaras ēdienkartei, jo īpaši kombinācijā ar tomātu vai gurķu salātiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 230 grādiem.

    Kabaci sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, nospiež lieko šķidrumu, liek bļodā.

    Pievieno malto gaļu, pārējas sastāvdaļas un samīca viendabīgā masā.

    Ar ūdenī samitrinātām plaukstām formē kotletes, liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru.

    Liek kotletes cepties. Pēc 20 minūtēm samazina krāsns temperatūru līdz 180 grādiem un turpina cept vēl 20 minūtes.

    Izņem no krāsns un bauda sulīgās kotletes ar tomātu, gurķu salātiem vai kraukšķīgām mazsālītu gurķīšu šķēlēm.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form