Foto: Shutterstock
Liesie iebiezinātā piena kēksiņi pēc vēlmēm ar mellenēm, āboliem, banāniem vai ko citu.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
300 mljogurts200 giebiezināts piens2 gab.olas1 gab.paciņa cepamais pulveris300 gmilti ogas

Sagatavošana

1

Jogurtu (to var aizstāta ar kefīru vai paniņām) sajauc ar kondensēto pienu (ar cukuru) un olām.

2

Tad iemaisa miltus un cepamo pulveri.

3

Mīklu kādu pusstundu pirms cepšanas "atpūtina", lai sarodas burbulīši no cepamā pulvera (pat pa nakti var atstāt), būs garšīgāk.

4

Klāt iemaisa visu, ko vēlas. Es ieteiktu ko skābāku (mellenes, ābolus, lai gan esmu arī ar banāniem un šokolādi taisījusi, bet bija ļoti saldi), citādi būs par saldu.

5

Lej kēksiņu formās un liek līdz 180 grādiem iepriekš sakarsētā krāsnī. Cep, līdz zeltaini.

Iesūtīja: Babs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!