Maltās gaļas ligzdiņas ar tomātiem un siera "vāciņu".

Pienā iemērc baltmaizi.

Sīpolu nomizo. Baltmaizi un sīpolus (sīpolu var arī smalki sagriezt) sablenderē.

Bļodā samīca malto gaļu, olas, sablenderēto maizi un sīpolus. Lielāko daļu siera sarīvē un iemīca mīklā, kopā ar garšvielām un sāli.

No mīklas veido 8 kotletes un virspusē uztaisa iedobi. Iedobē liek tomāta kubiņu. Kotletes liek uz ietaukotas cepamās veidnes. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180*C 15 minūtes.

Tad izņem - pārkaisa otru pusi sarīvētā siera, uzliek tomātu šķēli un turpina cept vēl 20 minūtes.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!