7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
līnis sāls malti melnie pipari cukurs majonēze citronu sula dilles
Sagatavošana
1
Līni notrin ar sāli, izķidā, notīra zvīņas. Ieberzē zivi ar sāls, piparu un cukura maisījumu, vēderā (līnim)iespiežu majonēzi, kas sajaukta ar citronu sulu un sasmalcinātu diļļu bunti.
2
Ietīsta folijā vai liek cepammaisā un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī aptuveni 25-40 minūtes, atkarībā no zivs lieluma.
Iesūtīja: Marlēna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit