Ļoti ātrā un vienkāršā kūka 'Napoleons' svētku galdam
Foto: Shutterstock
2.8571 21
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g Mascarpone
Mascarpone
300 g
300 g iebiezinātais piens
iebiezinātais piens
2-3 gab.
2-3 gab. bezrauga saldēta kārtainā mīkla pakā
bezrauga saldēta kārtainā mīkla pakā
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Pusstundas laikā pagatavojama kūka "Napoleons"? Jā, tas ir iespējams, ja izmantosi saldētu kārtaino mīklu un "Mascarpone" – iebiezinātā piena pildījumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Saldētās mīklas plāksnes mazliet atkausē, liek uz cepampapīra un katru plāksni sadursta ar dakšiņu. Pirms likšanas krāsnī plāksnes nedaudz apslaka ar aukstu ūdeni.

    Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

    Liek mīklas plāksnes uz cepamā papīra un cep gaiši brūnas aptuveni 8 minūtes.

    Tā sacep tik daudz plāksnes, cik augstu un apjomīgu kūku vēlas. Izceptās mīklas plāksnes, kamēr vēl siltas, atdala pa vidu tā, lai no vienas sanāk divas plāksnes.

    Bļodā sakuļ maskarponi ar iebiezināto pienu. Ja šķiet, ka mīklas ir par daudz un krēma mazāk, var krēmam piejaukt klāt putukrējumu.

    "Napoleonu" kārto taisnstūra traukā, liekot vienu pie otras 3 plāksnes blakus, katru kārtu pārsmērē ar sakulto krēmu.

    Torti dekorē ar vienu sadrupinātu mīklas plāksni, kas izcepta brūnāka, nekā pārējās.

    Padoms: ja vēlas, var kūkas kārtas papildināt ar kādu skābu, piemēram, plūmju ievārījuma kārtu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form