Ļvovas siera kūka ar šokolādes glazūru
Foto: Privātais arhīvs
1.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg biezpiens
biezpiens
8 gab.
8 gab. olas
olas
250 g
250 g cukurs
cukurs
 
citrona miziņa
citrona miziņa
 
vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
150 g
150 g kausēts sviests
kausēts sviests
2 ĒK
2 ĒK manna
manna
2 ĒK
2 ĒK kukurūzas ciete
kukurūzas ciete
150 g
150 g rozīnes
rozīnes
100 g
100 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
50 g
50 g sviests kausētajai šokolādei
sviests kausētajai šokolādei
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Siera kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardā Ļvovas siera kūka sniegs laimes mirkli ne tikai Māmiņdienā. Recepti iesaka Lubānas kūku cepēja Dace Taukule.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas, cukuru, biezpienu, citrona miziņu un vaniļas cukuru sablendē viendabīgā masā.

    Pievieno sviestu, iemaisi mannu un kukurūzas cieti, pieber rozīnes.

    Lej maizes formā, kas iesmērēta ar sviestu un apkaisīta ar mannu.

    Cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī stundu, tad atstāj krāsnī atpūsties divas stundas.

    Izņem no krāsns, ļauj pilnībā atdzist.

    Izņem no formas un aplej ar kausētu šokolādi.

    Dekorē pēc savas gaumes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form