Foto: Shutterstock
Savienojot divas saldummīļiem tuvus gardumus, iegūsi gardos un ātri pagatavojamos mafinus ar iebiezinātā piena pildījumu.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gmīksts sviests0.25 glāzescukurs2 olas200 gskābs krējums1 TKvanilīna cukurs2 ĒKbrendijs2 glāzesmilti1.5 TKcepamais pulveris1 šķipsnasāls vārīts iebiezinātais piens

Sagatavošana

1

Sviestu sakuļ ar cukuru, pa vienai iemaisa olas un pārējās sastāvdaļas izņemot iebiezināto pienu.

2

1/3 mafinu formiņas piepilda ar mīklu un izlīdzina. Pa virsu liek 1 TK vārīta iebiezināta piena un noslēdz ar 1/3 mīklas. Pa virsu var uzkaisīt šokolādes skaidiņas vai sasmalcinātus riekstus.

3

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180*C.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!