Foto: Shutterstock
Garšas eksperimentētājiem - skābu kāpostu maize.

Mašīna – "Panasonic". Režīms - pilngraudu, izmērs - vidējais, garoziņa - vidējā.

10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1.5 TKsausais raugs100 grudzu milti250 gkviešu rupja maluma milti1.5 TKsāls1.5 ĒKbrūnais cukurs1.5 ĒKiesala ekstrakts25 gsviests1 glāzeskābēti kāposti200 mlsilts ūdens5 ĒKķimenes

Sagatavošana

1

Visas sastāvdaļas ber mašīnā un cep.

Ķimenes bēru sēkliņu un piedevu 'izmetējā', bet var pievienot pēc signāla citām mašīnām.

Skābētiem kāpostiem jābūt nosusinātiem un mazliet smalkāk sagrieztiem.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!