close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Maize

Maize

Array ( [id] => 52127875 [title] => Deficīta produkts – raugs: kā to pagatavot mājās [lead] => Kā liecina pieredzes stāsti sociālajos tīklos, krīzē uzplaukumu piedzīvojušā maizes cepšanas buma ietekmē daudzos veikalos par deficīta preci ir kļuvis raugs. Tomēr satraukumam nav pamata, jo, kā zināms, no katras bezizejas ir vismaz divas izejas. Izrādās, raugu mājās var pagatavot vismaz trīs dažādos veidos, izdevumā "Taupīgas saimniekošanas noslēpumi" (Alberts XII, 1996) skaidro Agita Kviese. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/deficita-produkts-raugs-ka-to-pagatavot-majas.d?id=52127875 [picture_alt] => Deficīta produkts – raugs: kā to pagatavot mājās [publish_date] => 2020-05-11 16:14:10 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/nc_wgOJeDMU/raugs-ieraugs-52128163.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/bIjrgTnDebw/raugs-ieraugs-52128163.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/dy-nBAfuCow/raugs-ieraugs-52128163.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/IUvFhH05PmY/raugs-ieraugs-52128161.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/udSsHOlmiUI/raugs-ieraugs-52128155.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/I8KZmxPW7Dg/raugs-ieraugs-52128161.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/xS3EzY3Qpqk/raugs-ieraugs-52128159.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/y2zyE6pDlB8/raugs-ieraugs-52128159.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Deficīta produkts – raugs: kā to pagatavot mājās 

108

Array ( [id] => 52127323 [title] => Jauns izaicinājums maizes cepējiem – krāšņi dekorētas fokačas [lead] => Karantīnas apstākļos liela daļa mājās palicēju ir iemēģināši roku maizes cepšanā. Kad apgūta skābmaizes un franču bagetes cepšanas tehnika, laiks izmēģināt ko jaunu! Sociālos tīklus pāršalcis jauns trends – itāliešu tradicionālās fokačas maizes, kas, dekorētas ar dārzeņiem, garšaugiem un citiem labumiem, pārtop īstos mākslas darbos. Savu ziedošās fokačas recepti iesaka mūsu lasītāja Laila Rudzone. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/jauns-izaicinajums-maizes-cepejiem-krasni-dekoretas-fokacas.d?id=52127323 [picture_alt] => Jauns izaicinājums maizes cepējiem – krāšņi dekorētas fokačas [publish_date] => 2020-05-11 12:27:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/qnE2o5azvx8/jolo-virtuve-272-52127355.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/GRexCmljWLc/jolo-virtuve-272-52127357.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/A1S-44DdLUU/jolo-virtuve-272-52127357.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/cnFtPKfoAy4/jolo-virtuve-272-52127355.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Btl6U6zZPNY/jolo-virtuve-272-52127353.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/d5tcBacZ5qA/jolo-virtuve-272-52127355.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/dvtVzUihkRU/jolo-virtuve-272-52127355.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/XcAerxX1R7Y/jolo-virtuve-272-52127349.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Jauns izaicinājums maizes cepējiem – krāšņi dekorētas fokačas 

404

Array ( [id] => 52120607 [title] => Nemaize jeb maize bez miltiem [lead] => Šajā laikā maizes cepšana mājās kļuvusi par kulta lietu, tāpēc "Gemoss" vadītāja Ieva Treija padalās ar savu iecienīto nemaizes jeb maizes bez miltiem recepti. Pagatavošana ir vieglāka par vieglu – visas sastāvdaļas tikai jāsamaisa un par pārējo parūpēsies cepeškrāsns. Turklāt šī maize, pateicoties pilnvērtīgajam sastāvam, ir ļoti sātīga. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/nemaize-jeb-maize-bez-miltiem.d?id=52120607 [picture_alt] => Nemaize jeb maize bez miltiem [publish_date] => 2020-05-11 09:43:10 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/8474kJKv6y8/jolo-virtuve-271-52120685.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/dzF8sspma4A/jolo-virtuve-271-52120685.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/uoaHr0O0c6E/jolo-virtuve-271-52120685.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/XcztYcQfazg/jolo-virtuve-271-52120683.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/SXMrCqXOy7o/jolo-virtuve-271-52120675.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/17EvZWwrDDg/jolo-virtuve-271-52120683.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/54KOdnQoe7Q/jolo-virtuve-271-52120681.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/3crU6daS8BI/jolo-virtuve-271-52120681.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Nemaize jeb maize bez miltiem 

128

Array ( [id] => 51917587 [title] => Foto recepte: kā pagatavot ideālās burgermaizītes [lead] => Mājās ceptiem burgeriem ir virkne priekšrocību. Varam tos komplektēt, izvēloties savas iecienītākās sastāvdaļas, un iztikt bez nevēlamām piedevām. Lielākais mājas burgeru mīnuss ir tāds, ka parasti izvēlamies veikalā nopērkamās burgermaizītes, īpaši nebēdājot par to sastāvu un svaiguma pakāpi. Nākamreiz, pošoties burgeru ballītei, nepaslinko maizītes izcept mājās. Pufīgas, čaganas un debešķīgi smaržojošas bulciņas ar kraukšķīgām sezama sēkliņām tavus burgerus iecels jaunā kvalitātē. Pārbaudītu recepti iesaka "Facebook" domubiedru grupas "Hunting & Cooking Latvija" dalībniece Lauma Zīle. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/foto-recepte-ka-pagatavot-idealas-burgermaizites.d?id=51917587 [picture_alt] => Foto recepte: kā pagatavot ideālās burgermaizītes [publish_date] => 2020-02-26 14:07:06 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/0elSc57AHxw/jolo-virtuve-210-51917619.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/oSFCVmUXPEM/jolo-virtuve-210-51917619.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/c4FbBWGb9GU/jolo-virtuve-210-51917619.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/T3PDsesLaew/jolo-virtuve-210-51917617.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/x14T0gX2AE0/jolo-virtuve-210-51917609.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/sZ6swOQNcS8/jolo-virtuve-210-51917617.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/VkyX9RdcNzI/jolo-virtuve-210-51917617.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/LMCawI0A5IY/jolo-virtuve-210-51917617.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Foto recepte: kā pagatavot ideālās burgermaizītes 

Array ( [id] => 51588159 [title] => Mājas saldskābā maize no 'ķieģelīša' [lead] => "Uzcept maizi mājās brīvdienu rītos un piepildīt telpu ar aromātisku smaržu –tajā ir kaut kas kārdinošs un mīļš. Šādu maizīti pirmo reizi nogaršoju apmēram 1978. gadā, kad mani ar to pacienāja kāda daktere. Šī tad nu ir viņas ieteiktā recepte, ko esmu atzinusi par labu esam," tā pārbaudītu maizes recepti iesaka mūsu lasītāja Laila Rudzone. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/majas-saldskaba-maize-no-kiegelisa.d?id=51588159 [picture_alt] => Mājas saldskābā maize no 'ķieģelīša' [publish_date] => 2019-10-30 09:47:57 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/3cwOyD7Rm4k/ede1b5db70cd976ec6-51588173.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/fUm0ig73L1k/ede1b5db70cd976ec6-51588173.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/GgmcizC8YGQ/ede1b5db70cd976ec6-51588173.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/HIxczDfE5qA/ede1b5db70cd976ec6-51588171.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/c3lTPcFZxj8/ede1b5db70cd976ec6-51588165.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Ky5CDd9h_Wo/ede1b5db70cd976ec6-51588171.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/eIqlzQpZRPM/ede1b5db70cd976ec6-51588169.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/wUJUefA-eas/ede1b5db70cd976ec6-51588169.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mājas saldskābā maize no 'ķieģelīša' 

285

Array ( [id] => 51504235 [title] => Aromātiska burkānmaize ar sēkliņām [lead] => "Jā, recepte ir tieši tik vienkārša! Rezultāts ir ļoti labs, maize ir gana mitra un jūtams arī burkānu saldums," ar veiksmīgo cepienu dalās "Tasty" lasītāja Līva Immermane. Viņa iesaka ļauties eksperimentiem un citā reizē burkānus aizstāt ar batāti vai ķirbi. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/aromatiska-burkanmaize-ar-seklinam.d?id=51504235 [picture_alt] => Aromātiska burkānmaize ar sēkliņām [publish_date] => 2019-10-01 08:04:15 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/NsCjmJEXaDg/0c9b75d91fc01e41ae-51504301.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/hcmJO2g5Ocw/0c9b75d91fc01e41ae-51504299.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/4moCfdJoeWQ/0c9b75d91fc01e41ae-51504295.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/TK1_67-gy4w/0c9b75d91fc01e41ae-51504301.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/g02KGENLPiY/0c9b75d91fc01e41ae-51504293.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/zUdRjtXH3VQ/0c9b75d91fc01e41ae-51504301.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/hBZWVpYcdpE/0c9b75d91fc01e41ae-51504297.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/mwJ_Frih9Fo/0c9b75d91fc01e41ae-51504297.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Aromātiska burkānmaize ar sēkliņām 

Array ( [id] => 51177499 [title] => Lietuvas garšas: rudzu-griķu maize ar kartupeļiem [lead] => Dzimtbūšanas laikos lielākā daļa zemnieku ēda tā saukto nevētīto maizi, t.i., ceptu no graudiem un samaltu kopā ar pelavām. Īstu rudzu maizi tā brīža zemnieki cepa tikai svētkos. Pēc dzimtbūšanas likvidēšanas šī maize izzuda. XIX gs. otrajā pusē nabadzīgākie zemnieki tikai sliktas ražas gadā ceptajai maizei pievienoja citu graudaugu miltus vai lauka augu sēklas, vai kartupeļus. Ar šiem dārzeņiem ceptā maize esot mīkstāka un irdenāka. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/lietuvas-garsas-rudzu-griku-maize-ar-kartupeliem.d?id=51177499 [picture_alt] => Lietuvas garšas: rudzu-griķu maize ar kartupeļiem [publish_date] => 2019-06-28 09:28:58 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/D6RO1w8V6t0/6731a5cfe446b34356-51177571.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/6kI6KuW2EVM/6731a5cfe446b34356-51177569.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/mxY5ckF4NJQ/6731a5cfe446b34356-51177567.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/whMhjFGpVik/6731a5cfe446b34356-51177573.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/NujJr8pcAek/6731a5cfe446b34356-51177563.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/soRmG9OPcP4/6731a5cfe446b34356-51177573.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/onCHnGZL5qI/6731a5cfe446b34356-51177573.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/8bPlx503fS0/6731a5cfe446b34356-51177573.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Lietuvas garšas: rudzu-griķu maize ar kartupeļiem 

Array ( [id] => 50641603 [title] => Novadu kulinārais mantojums: Latgales svētku maize ar dzērveņu zaptes ieraugu [lead] => Sadarbībā ar LTV raidījumu "Īsakūd Latgolā" (Iekodies Latgalē) piedāvājam uzzināt, kādi tad ir Latgales puses tradicionālie ēdieni. Malnavas "Dzīļu" maiznīcas saimniece Aina Barsukova māca, kā cepama Latgales svētku maize ar rozīnēm un dzērveņu zaptes ieraugu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/novadu-kulinarais-mantojums-latgales-svetku-maize-ar-dzervenu-zaptes-ieraugu.d?id=50641603 [picture_alt] => Novadu kulinārais mantojums: Latgales svētku maize ar dzērveņu zaptes ieraugu [publish_date] => 2018-12-23 08:10:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/sMcvrXABZAE/eca085c07c30624293-50641631.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/A66HqNuvv40/eca085c07c30624293-50641633.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/DV6K3bcx8ys/eca085c07c30624293-50641631.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/9PBOUNlyfdk/eca085c07c30624293-50641633.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/1f1TsXPll68/eca085c07c30624293-50641629.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/WWwutRJtq-I/eca085c07c30624293-50641633.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/RRXleEGBjiE/eca085c07c30624293-50641633.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/lQP4jvuoPfE/eca085c07c30624293-50641633.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Novadu kulinārais mantojums: Latgales svētku maize ar dzērveņu zaptes ieraugu 

Array ( [id] => 50584187 [title] => Gardā svētku maize ar diļļu-ķiploku sviestu [lead] => Aicinot Latvijas svētkus svinēt ģimeniskā gaisotnē, kopīgi gatavojot un 18. novembrī sēžoties pie skaisti klāta svētku galdam, kulinārijas bloga "Našķoties" saimniece Zane Ozoliņa sadarbībā ar “Dobeles dzirnavnieks” iesaka iesmaržināt māju ar svaigi ceptas maizes smaržu, ceļot galdā vēl silto kukulīti ar diļļu-ķiploku sviestu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/garda-svetku-maize-ar-dillu-kiploku-sviestu.d?id=50584187 [picture_alt] => Gardā svētku maize ar diļļu-ķiploku sviestu [publish_date] => 2018-11-17 08:02:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/wnB6KRJ2FDM/68eb35bed556e8deb8-50584243.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/DXWYWPLfcyk/68eb35bed556e8deb8-50584245.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/gqBBsZ0YMYU/68eb35bed556e8deb8-50584243.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/E3nVMnJgP1Y/68eb35bed556e8deb8-50584245.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/I9NmapMenf4/68eb35bed556e8deb8-50584245.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/tFbD7qG8N68/68eb35bed556e8deb8-50584241.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/jd2HRiQ2p-k/68eb35bed556e8deb8-50584241.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/jt3B6yqt5_Y/68eb35bed556e8deb8-50584241.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gardā svētku maize ar diļļu-ķiploku sviestu 

Array ( [id] => 49988767 [title] => Biezpiena mīklas maizītes ar sēkliņām [lead] => Ja ledusskapī aizķēries biezpiens, bet garšvielu plauktos – aizsākti sēkliņu iepakojumi, tad iepriecini brokastīs sevi un ģimeni ar svaigi ceptām biezpiena un sēkliņu smalkmaizītēm. Ļoti vienkārša pagatavošana un pārsteidzoši gards rezultāts! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/biezpiena-miklas-maizites-ar-seklinam.d?id=49988767 [picture_alt] => Sēkliņu maize brokastīm [publish_date] => 2018-05-10 11:49:58 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/kVkW97mlDVc/brokastis-maize-maizites-49988793.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/evt0cfAEB6w/brokastis-maize-maizites-49988795.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/SXyCJ5-UIM8/brokastis-maize-maizites-49988793.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZxQRaWfmo7s/brokastis-maize-maizites-49988795.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/CduYDB-21UE/brokastis-maize-maizites-49988791.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/NcLkasXCpuI/brokastis-maize-maizites-49988795.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/d6EvSfryp2s/brokastis-maize-maizites-49988795.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/T6InjqqnMV4/brokastis-maize-maizites-49988795.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Biezpiena mīklas maizītes ar sēkliņām 

Array ( [id] => 49943275 [title] => Gardā fokača ar tomātiem, ķiplokiem un oregano [lead] => "Nekad neesmu izmantojusi gatavos maizes maisījumus, jo tad, manuprāt, zūd pašceptas maizes nozīme. Kā nekā maisījumi ir pilni ar dažādiem uzlabotajiem un citām nevajadzīgam drazām. Gribu katru iedrošināt, cik vienkāršs un nesāpīgs pasākums ir maizes cepšanai mājās," rosina kulinārijas bloga "Gards, ka nenoēsties!" autore Diāna Šulce-Palma. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/garda-fokaca-ar-tomatiem-kiplokiem-un-oregano.d?id=49943275 [picture_alt] => Gardā fokača ar tomātiem, ķiplokiem un oregano [publish_date] => 2018-05-08 09:47:04 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/fdqzmliXVH4/bdda15ad4d3c8aea97-49943313.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/0UrnVCkWHSc/bdda15ad4d3c8aea97-49943315.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/XKiychOYwmM/bdda15ad4d3c8aea97-49943313.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/w4VeG6pS-wo/bdda15ad4d3c8aea97-49943315.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/DaXiFBwtVNI/bdda15ad4d3c8aea97-49943315.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/IzeWhsBZ2pc/bdda15ad4d3c8aea97-49943311.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ECCPpigQzG0/bdda15ad4d3c8aea97-49943311.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Rl-MMnNTmLQ/bdda15ad4d3c8aea97-49943311.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gardā fokača ar tomātiem, ķiplokiem un oregano 

Array ( [id] => 49523623 [title] => Soli pa solim: pannā cepti plāceņi ar bagātīgu siera pildījumu jeb kaukāziešu hičini [lead] => "Kad sagribas kaut ko "maizveidīgu", bet negribas cept maizi, tad talkā nāk Ziemeļkaukāza virtuve. Šoreiz – hičini plāceņi ar bagātīgu siera pildījumu. Nekā sarežģīta, nekā dārga, ātri, ērti, garšīgi. Mums mājās iet "uz urrā"! Pildījumus varat izdomāt paši, bet siers ir hičini populārākais pildījums. Gardi gan!" recepti iesaka mūsu lasītāja Dzintra Kalniņa. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/soli-pa-solim-panna-cepti-placeni-ar-bagatigu-siera-pildijumu-jeb-kaukaziesu-hicini.d?id=49523623 [picture_alt] => Soli pa solim: pannā cepti plāceņi ar bagātīgu siera pildījumu jeb kaukāziešu hičini [publish_date] => 2017-12-07 14:15:56 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/U0NnH45rXvE/hicini-hacapuri-siera-placeni-49524007.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/q7d5VAQtrpQ/hicini-hacapuri-siera-placeni-49524009.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/o1aTypscs9U/hicini-hacapuri-siera-placeni-49524007.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/awI0t_6WFK4/hicini-hacapuri-siera-placeni-49524009.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/94TT4rmOqps/hicini-hacapuri-siera-placeni-49524003.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Wv2I4BjfPvE/hicini-hacapuri-siera-placeni-49524005.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/p5-gDZzVI9M/hicini-hacapuri-siera-placeni-49524009.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Ri1uyqt_ZkY/hicini-hacapuri-siera-placeni-49524009.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Soli pa solim: pannā cepti plāceņi ar bagātīgu siera pildījumu jeb kaukāziešu hičini 

1 . lapa no 8

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.