Maizes zupa ar dzērvenēm un putukrējumu
Foto: Shutterstock
3.5000 4
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g nesālīta rudzu maize
nesālīta rudzu maize
100 g
100 g rozīnes
rozīnes
150 g
150 g cukurs
cukurs
0,5 TK
0,5 TK kanēlis
kanēlis
100 g
100 g saldais krējums
saldais krējums
1 gab.
1 gab. ābols
ābols
0,5 glāze
0,5 glāze dzērvenes
dzērvenes
  • Ikdienas maltītei
  • Saldās zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārša maizes zupa ar rozīnēm un dzērvenēm, kas pasniedzama ar putukrējumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Krāsnī uz plāts apgrauzdētus rudzu maizes sausiņus pārlej ar verdošu ūdeni. Kad maize uzbriedusi, to kopā ar uzlējumu izberž caur sietu.

    Pēc tam pieliek rozīnes, cukuru, ābolu šķēlītes, caur sietu iztrītas dzērvenes un vāra 5 – 10 minūtes.

    Zupu atdzesē un pasniedz ar putukrējumu.


    Iesūtīja:
    XP

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form