Foto: Shutterstock
Vienkārša maizes zupa ar rozīnēm un dzērvenēm, kas pasniedzama ar putukrējumu.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gnesālīta rudzu maize100 grozīnes150 gcukurs0.5 TKkanēlis100 gsaldais krējums1 gab.ābols0.5 glāzedzērvenes

Sagatavošana

1

Krāsnī uz plāts apgrauzdētus rudzu maizes sausiņus pārlej ar verdošu ūdeni. Kad maize uzbriedusi, to kopā ar uzlējumu izberž caur sietu.

2

Pēc tam pieliek rozīnes, cukuru, ābolu šķēlītes, caur sietu iztrītas dzērvenes un vāra 5 – 10 minūtes.

3

Zupu atdzesē un pasniedz ar putukrējumu.


Iesūtīja:
XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!