Maizes zupa ar žāvētiem augļiem un garšvielām
Foto: Valdis Ošiņš

Vienkāršs, lēts, bet gards saldēdiens - maizes zupa ar žāvētiem augļiem un garšvielām.

Iepriekšējā vakarā apleju žāvētos augļus, kas domāti zupai.

Nākamā dienā tiem pieberu maltu un grauzdētu rupjmaizi, cukuru, garšvielas un uzvāru.

* malto rupjmaizi parasti turu krājumos - to dažādos saldajos var izmantot - samaļu pāri palikušo rupjmaizi un sagrauzdēju cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Bitīt matos

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form