Maizītes ar kausēto sieru, bekonu un sviestā ceptām gailenēm
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja gadījies salasīt vien pāris saujas gaileņu un mērcei ir "par īsu", pagatavo šīs gardās maizītes, apcepot sēnes sviestā un papildinot ar kraukšķīgām bekona šķēlēm, kausēto sieru un timiānu.

Sakarsē krāsni līdz 200-205 grādiem, liec cepties bekona šķēles, sekojot šīs receptes norādījumiem.

Kamēr bekons cepas, pannā iepriekš uzkarsētā eļļā apcep sausas, iepriekš notīrītas gailenes (lielākās sagriež mazākos gabaliņos), pievienojot sāli, piparus un citronu sulu.

Pēc 4-5 minūtēm pievieno sviestu, timiāna zariņus un uz mērenas liesmas sautē, līdz sviests izkusis.

Uz sakarsētas, sausas pannas viegli apgrauzdē maizītes .

Uz maizītēm ziež kausēto sieru, liek virsū apceptās gailenes, pārkaisa ar timiāna lapiņām un bauda, kamēr vēl siltas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form