15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gskābie ķirši250 gbrūnais cukurs75 gbaltais cukurs5 gmalts kardamons kanēļa standziņa1.5 lgāzēts minerālūdens ledus
Sagatavošana
1
Ķiršiem izņem kauliņus, ogas liek katliņā. Pievieno cukuru, kanēli un kardamonu.
2
Vāra uz lēnas uguns, līdz izveidojas sīrups.
3
Gatavo sīrupu izkāš.
4
Glāzēs liek ledu, ielej gatavo sīrupu (aptuveni trešdaļa glāzes). Pārlej ar atdzesētu minerālūdeni, samaisa un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit