Mājās gatavotas šprotes
Foto: Shutterstock
2.4286 7
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg svaigas mazās reņģes
svaigas mazās reņģes
150 g
150 g eļļa (bez smaržas)
eļļa (bez smaržas)
1 glāze
1 glāze ūdens
ūdens
3 TK
3 TK melnās tējas granulas
melnās tējas granulas
2 gab.
2 gab. dārzeņu buljona kubiņi
dārzeņu buljona kubiņi
  • Ikdienas maltītei
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Mājās gatavotas šprotes - lētāk un veselīgāk.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Verdoša ūdens glāzē ieber tēju vai ieliek 3 tējas paciņas un atļauj ievilkties 15 minūtes.

    Tēju nolej sietā un iemaisa buljona kubiņus.

    Reņģes notīra, nomazgā un liek uz pannas. Pārlej eļļu un tējas maisījumu.

    Pannai uzliek vāku un sautē uz ļoti mazas uguns, 1 stundu.

    Sautēšanās beigās šķidrums būs izsutis un palikusi tikai eļļa.

    Var pārkaisīt maltus melnos piparus. Sāli nepievieno, jo kubiņi dod pietiekamu sāls daudzumu.

    Lai labi garšo!

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form