
Grauzdiņi ar ķiplokiem - ātri "pazūd" jebkādā tusiņā.
Mīkstam vai cietam ķieģelītim nogriež garoziņu visapkārt. Sagriež biezās šķēlēs, nu apmēram 2x3 cm.
Uzlej uz pannas diezgan daudz eļļas, nu vismaz līdz pusei un sakarsē tā, ka, ieliekot maizi, tā uzreiz jau sāk cepties. Eļļai jābūt vienkārši verdošai.
Ieliek grauzdiņus un uz lielas uguns apcep. Apcep no abā pusēm uz lielas uguns.
Izceptos grauzdiņus ieliek papīra dvieļos, lai sasūcas eļļa.
Kad atdzisuši, tad pārvelk ar ķiploka daiviņu pa vienu sānu un otru, ja vēlas ne tik stiprus, tad tik gar vienu sānu - katru grauzdiņu.
Iesūtīja: Lora