Mājās gatavots ķimeņu siers
Foto: Shutterstock
3.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg biezpiens
biezpiens
3 l
3 l rūgušpiens
rūgušpiens
2 l
2 l piens
piens
 
sāls
sāls
 
ķimenes
ķimenes
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Mājās gatavots siers
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Līgo svētkiem un ikdienai – nedaudz cietāks ķimeņu siers.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā vāra biezpienu kopā ar rūgušpienu, līdz atdalās sūkalas.

    Pielej pienu un karsē uz lēnas uguns.

    Atsūkalo, liek atpakaļ katliņā, samaisa ar ķimenēm un sāli.

    Siera masu iesien marlē, liek zem sloga.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form