Mājās gatavots plombīrs ar rozīnēm
Foto: Privātā arhīva foto
3.9000 10
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Mājās gatavota rozīņu plombīra recepti iesaka Natalija Novikova.

Atvēsinātam saldajam krējumam ievieno vaniļas cukuru un ar mikseri sakuļ gaisīgā, bet vēl lejamā konsistencē.

Tad lēnām, tievā strūkliņā lej klāt kondensēto pienu, turpinot kult, līdz masa ieguvusi vijīgu konsistenci.

Lai "atmodinātu" rozīņu garšu, 2–3 minūtes pirms pievienošanas saldējumam, pārlej tās ar stipru melno tēju. Kad tēju noliesi, rozīnes būs piebriedušas, tai pat laikā saglabājot garšu, krāsu un formu.

Putukrējuma masā iecilā rozīnes, lej masu vafeļu glāzītēs un liek saldētavā sasalt uz pāris stundām.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form