Kā pagatavot saldējumu mājās
Foto: Shutterstock
3.1111 9
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Protams, vienkāršāk ir aiziet uz veikalu un nopirkt saldējumu, bet daudz interesantāk un garšīgāk, ja saldējums tapis pašu rokām mājās! Šai receptei, ko atradām laikrakstā Latgales Laiks, nav nepieciešama saldējuma gatavošanas ierīce.

Saldo krējumu saputo ar trīs ēdamkarotēm cukura - stingrās un gaisīgās putās.

Atlikušo cukuru pievieno olu dzeltenumiem un ar karoti maisa 3-5 minūtes.

Zemenes sablendē viendabīgā masā.

Visas trīs masas sajauc kopā un liek lēzenā saldēšanas traukā. Saldējumu liek saldētavā. Ik pēc 20-30 minūtēm trauku izņem no saldētavas un apmaisi ar dakšiņu vai putojamo slotiņu, viegli uzputojot - tas jādara, lai saldējums būtu krēmīgs un neveidotos ledus kristāli.

Saldējums būs gatavs pēc trīs stundām. Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form