Majonēzē un adžikā marinēta vista ar kartupeļiem un sieru
Foto: Shutterstock
4.4167 12
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 vista
vista
8 gab.
8 gab. kartupeļi
kartupeļi
5 gab.
5 gab. sīpoli
sīpoli
6 gab.
6 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
200 g
200 g majonēze
majonēze
20 g
20 g adžika
adžika
 
sāls
sāls
 
garšvielas
garšvielas
 
eļļa
eļļa
100 g
100 g siers
siers
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Sautējumi
  • Pasaules Virtuve
  • Sātīgai maltītei pagatavota, iepriekš majonēzē un adžikā marinēta, krāsnī cepta vista ar zeltainām kartupeļu šķēlēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Majonēzi, adžiku, ķiploku un garšvielas samaisa. Mērcē iemērc vistu un marinē 20 minūtes.

    Kartupeļus un sīpolus sagriež ripās. Sieru sarīvē.

    Cepamo veidni ieziež ar sviestu. Pa vidu veidnei liek sīpolus, uz tiem vistu, apkārt apliek kartupeļu pusītes.

    Traukā, kur marinējās vista pievieno 2 glāzes karsta ūdens, pievieno nedaudz sāls, samaisa un pārlej kārtojumu.

    Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep 40 – 45 minūtes 220 *C.

    Īsi pirms cepšanas beigām kartupeļus un vistu pārkaisa ar rīvētu cieto sieru.

    Iesūtīja: Kariina

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form