Nesaldo cepumu mīļotājiem - majonēzes cepumi ar papriku.
Sajauciet kopā uzkarsētu margarīnu, miltus un majonēzi .

Pievienojiet paprikas pulveri, sāli un piparus, kā arī pusi no sarīvētā siera.

Ja mīkla līp pie rokām, pievienojiet tai vēl miltus. 

Pēc tam 45 minūtes paturiet mīklu ledusskapī. 

Izrullējiet to 5 mm biezumā un izgrieziet kvadrātiņus. 

Apsmērējiet tos ar olu un uzkaisiet sarīvēto sieru. 

Cep 15 minūtes 190*C karstā cepeškrāsnī, līdz cepumi kļūst zeltaini brūni.

Iesūtīja: Vineta Auziņa
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!