40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gmakaroni1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas1 ĒKolīveļļa150 gsaldēti spināti20 gfetas siers ķirštomāti sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Makaronus novāra, nolej sietā un zem auksta ūdens noskalo.
2
Sīpolu nomizo un sagriež 4 daļās, ķiploku izspiež vai smalki sagriež.
3
Sakarsē pannā eļļu, apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie ir mīksti. Pievieno spinātus, nedaudz ūdens un uzvāra mērci. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4
Samaisa makaronus un mērci.
5
Beigās pievieno fetas sieru un ķiršu tomātiņus, lai siers paliek mīksts, bet nesajaucas mērci.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit