Foto: Shutterstock
Makaroni ar fetu un spinātiem - gardai maltītei.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gmakaroni1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas1 ĒKolīveļļa150 gsaldēti spināti20 gfetas siers ķirštomāti sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Makaronus novāra, nolej sietā un zem auksta ūdens noskalo.

2

Sīpolu nomizo un sagriež 4 daļās, ķiploku izspiež vai smalki sagriež.

3

Sakarsē pannā eļļu, apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie ir mīksti. Pievieno spinātus, nedaudz ūdens un uzvāra mērci. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

4

Samaisa makaronus un mērci.

5

Beigās pievieno fetas sieru un ķiršu tomātiņus, lai siers paliek mīksts, bet nesajaucas mērci.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!