Makaroni ar garnelēm un zirnīšiem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ļoti ātri pagatavojama un garšām bagātīga makaronu maltīte ar garnelēm un zaļiem zirnīšiem. Tas viss šķīvī mīsies ar skābeno citronu un sāļo cieto sieru.

Katliņā liek vārīties spageti vai kādus citus garos makaronus, piemēram, "linguine". Trīs minūtes pirms vārīšanās beigām pievieno arī saldētās garneles un zirnīšus.

Kad makaroni, garneles un zirņi gatavi, nokāš to šķidrumu, bet pietaupa vienu krūzīti. Visu atstāj katlā. Tad makaronos iemaisa olu dzeltenumu, citronu sulu un miziņu, kā arī sarīvēto Parmezāna sieru. Visu apmaisa un pievieno pavisam nedaudz karsto makaronu ūdeni, lai viss labāk sajauktos.

Makaronus liek šķīvjos un pārkaisa ar sieru.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form