Makaroni ar kabaču, burkānu un saldkrējuma mērci
Foto: Shutterstock
5.0000 3
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vieglai vasaras maltītei - pannā sautēti kabacīši un burkāni ar saldo krējumu, kas ir brīnišķīga piedeva makaroniem. Ja vēlies, beigās pārkaisi rīvētu cieto sieru - papildu sātīgumam!

Sīpolu nomizo, sīki sasmalcina. Burkānus un kabačus nomizo, sagriež mazos salmiņos vai sarīvē uz rupjās rīves.

Izkausē sviestu, tajā apcep sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno dārzeņus un sautē. Ja vēlies, pievieno arī dažus uz pusēm sagrieztus ķirštomātus.

Kad dārzeņi jau mīksti, pievieno garšvielas pēc garšas un pārlej ar saldo krējumu. Visu vēlreiz uzkarsē.

Makaronus vāra sālsūdenī, līdz tie gatavi. Pasniedzot makaroniem pārkaisi nedaudz rīvētu muskatriekstu un pētersīļu zaļumus, kā arī pārlej ar sagatavoto dārzeņu mērci.

Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form