Foto: Shutterstock
Vieglai vasaras maltītei - pannā sautēti kabacīši un burkāni ar saldo krējumu, kas ir brīnišķīga piedeva makaroniem. Ja vēlies, beigās pārkaisi rīvētu cieto sieru - papildu sātīgumam!
40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
makaroni1 gab.sīpols100 gburkāni100 gkabači vai cukini1 ĒKsviests100 mlsaldais krējums1 ĒKkapāti pētersīļi sāls pipari rīvēts muskatrieksts karijs

Sagatavošana

1

Sīpolu nomizo, sīki sasmalcina. Burkānus un kabačus nomizo, sagriež mazos salmiņos vai sarīvē uz rupjās rīves.

2

Izkausē sviestu, tajā apcep sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno dārzeņus un sautē. Ja vēlies, pievieno arī dažus uz pusēm sagrieztus ķirštomātus.

3

Kad dārzeņi jau mīksti, pievieno garšvielas pēc garšas un pārlej ar saldo krējumu. Visu vēlreiz uzkarsē.

4

Makaronus vāra sālsūdenī, līdz tie gatavi. Pasniedzot makaroniem pārkaisi nedaudz rīvētu muskatriekstu un pētersīļu zaļumus, kā arī pārlej ar sagatavoto dārzeņu mērci.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!