50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gorzo makaroni (rīsu formas pasta)6 gab.nelieli cukīni, sagriezti1 gab.sarkanā paprika, sagriezta kubiņos1 gab.neliels baklažāns, sagriezts kubiņos1 gab.sīpols, sagriezts50 mlolīveļļa6 gab.plānas liellopa gaļas šķēles, sagrieztas strēmelēs Pasniegšanai: svaigs baziliks
Sagatavošana
1
Ieliek dārzeņus cepamajā veidnē un pārslaka ar eļļu. Pārkaisa ar sāli un pipariem un cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 30 – 40 minūtes.
2
Orzo (rīsu formas) makaronus uzvāra sālsūdenī. Kad makaroni gatavi, nolej ūdeni un atstāj siltumā. Gaļai pievieno garšvielas un apcep (aptuveni 3 minūtes).
3
Kad dārzeņi gatavi, sajauc tos ar makaroniem un pārlej ar šķidrumu no cepamās veidnes. Visam pievieno liellopa gaļu un pasniedz ar svaigu baziliku.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit