Foto: Shutterstock
Sātīga maltīte, kurā netiek aizmirsti arī dārzeņi, kas tik bagātīgi pieejami vasaras nogalē un rudens sākumā.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gorzo makaroni (rīsu formas pasta)6 gab.nelieli cukīni, sagriezti1 gab.sarkanā paprika, sagriezta kubiņos1 gab.neliels baklažāns, sagriezts kubiņos1 gab.sīpols, sagriezts50 mlolīveļļa6 gab.plānas liellopa gaļas šķēles, sagrieztas strēmelēs Pasniegšanai: svaigs baziliks

Sagatavošana

1

Ieliek dārzeņus cepamajā veidnē un pārslaka ar eļļu. Pārkaisa ar sāli un pipariem un cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī 30 – 40 minūtes.

2

Orzo (rīsu formas) makaronus uzvāra sālsūdenī. Kad makaroni gatavi, nolej ūdeni un atstāj siltumā. Gaļai pievieno garšvielas un apcep (aptuveni 3 minūtes).

3

Kad dārzeņi gatavi, sajauc tos ar makaroniem un pārlej ar šķidrumu no cepamās veidnes. Visam pievieno liellopa gaļu un pasniedz ar svaigu baziliku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!