20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gmakaroni1 gab.sīpols1 gab.paciņa kausētā siera150 gsaldais krējums sāls Santa Maria malti melnie pipari Santa Maria baziliks
Sagatavošana
1
Vārošā sālsūdenī vāra makaronus (ieteicams – spirālveida vai tamlīdzīgus, kas labi uztvers krēmīgo mērci).
2
Pa to laiku sakapā sīpolu (var izmantot pāris ĒK Santa Maria apcepto sīpolu pārslu) un apcep eļļā. Pievieno saldo krējumu un uzvāra.
3
Ja izmanto kaltētos sīpolus – krējumu uzsilda, pievieno sīpolus, pēc tam iemaisa kausēto sieru un maisot izkausē uz nelielas liesmas.
4
Mērcei dāsni pievieno kaltēto baziliku (1- 2 tējkarotes – pēc garšas), ļauj nedaudz novārīties, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
5
Makaronus nokāš, pārlej ar mērci un izmaisa. Pasniedzot dekorē ar sakapātām svaigām bazilika lapiņām vai pētersīļiem.
Iesūtīja: Santa Maria
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit