Makaroni ar šķiņķi jeb 'pasta carbonara'
Foto: PantherMedia/Scanpix
3.4643 28
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Itāļu virtuves klasika - "spageti carbonara" jeb makaroni ar šķiņķi un olu.

Vāra spageti, bet nepārvāra, lai tiem ir neliels kraukšķis.

Samaisa saldo krējumu ar olu dzeltenumiem.

Pannā apcep diezgan smalki sagrieztu bekonu, uz tā liek gatavos spageti un visu aplej ar olu un saldā krējuma masu, 2 min maisot pasilda, bet nevāra – uz lēnas uguns vien uzkarsē un karstu pasniedz.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvētu parmezānu.

Iesūtīja: Naatre

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form