Foto: PantherMedia/Scanpix
Itāļu virtuves klasika - "spageti carbonara" jeb makaroni ar šķiņķi un olu.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gspageti1 glāzesaldais krējums2 gab.olu dzeltenumi bekons parmezāna siers pēc garšassāls, pipari, garšvielas

Sagatavošana

1

Vāra spageti, bet nepārvāra, lai tiem ir neliels kraukšķis.

2

Samaisa saldo krējumu ar olu dzeltenumiem.

3

Pannā apcep diezgan smalki sagrieztu bekonu, uz tā liek gatavos spageti un visu aplej ar olu un saldā krējuma masu, 2 min maisot pasilda, bet nevāra – uz lēnas uguns vien uzkarsē un karstu pasniedz.

4

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvētu parmezānu.

Iesūtīja: Naatre

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!